Rubriky
Business Naše zprávy

Přebíráme webhosting ČeskýServer.cz

Máme radost! Rozrůstáme se o další klienty, které jsme získali díky dohodě se společností Český server, od které přebíráme divizi webhostingových a doménových služeb. WebSupport tak postupuje dál v odvážné jízdě na českém trhu.

“Po více jak 10 letech, kdy jsme vedle tvorby webových prezentací a aplikací úspěšně provozovali také registraci a správu domén a webhostingů, jsme se rozhodli předat tuto divizi společnosti WebSupport s.r.o., která se zaměřuje pouze na sektor těchto služeb,” přibližuje situaci jednatel Českého serveru Lukáš Toman.

WebSupport, který v Česku působí od roku 2011, tak získává další klienty, kterým nabídne svůj inovativní The Hosting, prvotřídní zákaznickou podporu a také hromadu bonusů a výhod. Jednou z nich je například nová mobilní aplikace, která umožňuje okamžitou registraci a správu domén, online komunikaci s helpdeskem nebo notifikační systém informující klienty o blížícím se konci služeb přímo v jejich telefonu.

“Přesun všech služeb proběhne ve dvou fázích. V první dojde k migraci klientských účtů pod náš systém, ve druhé fázi budou přesunuty samotné webové stránky, databáze a e-mailové účty. Předpokládáme, že se tak stane v horizontu jednoho až dvou měsíců,” upřesňuje Pavel Horalík, který se stará o českou pobočku WebSupportu.

Autor: Pavel Horalík

Nadšený a plný energie, takový je Pavel, náš Country Manager pro Českou republiku. V mládí se u něho rozvinula závislost na počítačích, později propadl marketingu a reklamě. WebSupportu pomáhal získávat nové a spokojené zákazníky. Nyní rozvíjí online pro drogerie Xantea.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *