Rubriky
Naše zprávy Technologie Tipy a triky

Vlastní úprava fakturačních údajů, názvu hostingu a další novinky ve WebAdminu

Připravili jsme pro vás pár dalších užitečných vychytávek, které vám zpříjemní život a usnadní práci v našem administračním rozhraní. Změňte si jednoduše a rychle název vašeho hostingu nebo záznamy ve fakturačních údajích a zjistěte, jaké možnosti vám nabízí nový SEARCH.

Změna názvu hostingu
Nově si můžete svobodně měnit názvy jednotlivých hostingů tak, jak vám to vyhovuje. Spolu se změnou názvu se však změní i váš FTP login hlavního FTP účtu. Přihlašování pomocí předchozího hlavního loginu již nebude možné a bude nutné použít nový FTP login = nový název pro The Hosting.

Změna fakturačních údajů
Pokud potřebujete, aby zaslána faktura obsahovala jiné fakturační údaje, nemusíte volat helpdesk. Prostřednictvím WebAdminu si je můžete změnit sami. Tato možnost se ale vztahuje pouze na faktury z aktuálního měsíce. Přesný postup najdete na support.websupport.sk

Změna názvu fakturace hostingu nebo domén
Změna fakturačních údajů za hosting nebo domény

Nový SEARCH
Výběr domén a služeb se změnil na interaktivní SEARCH box, kterým si vyhledáte vše – hostingy, DNS, VPS, faktury, FTP účty, databáze, mailboxy atd.). To vše pouhým kliknutím do nového políčka SEARCH. Které dokážete vyvolat stisknutím znak „/“. Vyzkoušejte ve WebAdminu :-)

Search box v administraci WebSupportu
Nový SEARCH box pro vyhledávání domén, hostingů a dalších.

Import velkých databází
Možná jste už i vy narazili na limit 96MB při importování databází. I na toto máme řešení. Stačí postupovat podle tohoto návodu.

Změna DNS záznamů gTLD domén
Do teď jste měli možnost změnit DNS záznamy pouze u .cz, .sk a .eu domén. Nově přibyla možnost změnit si DNS i u ostatních domén .com, .net, .info, .biz apod.

Změna DNS u zahraničních domén
Změna DNS u zahraničních domén

Věříme, že tyto novinky oceníte a usnadní vám práci s našimi službami. V případě, že máte jakékoliv návrhy na další vylepšení, neváhejte nám o nich napsat do komentářů. Nebo se přihlašte do WebAdminu a vyzkoušejte tyto novinky!

Autor: Websupport.cz

websupport.cz team

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *