Rubriky
Domény Historie Naše zprávy

Dosáhli jsme 100 000 aktivních domén

Máme za sebou další milník. Dosáhli jsme 100 000 aktivních domén. Byla to dlouhá a poučná cesta. Začala známou příhodou na střední škole někdy v roce 2002, když mi zavolal první zákazník přes velkou přestávku a já jsem jedl banán. Ten klient je doposud u nás. Velmi si toho vážím! A jako poděkování bude mít u nás doménu navždycky zadarmo.

Každý se mě ptá, jaký je recept na úspěch a jak se nám to celé podařilo? Ten klient a jeho věrnost symbolizuje všechno, za co vděčíme tomuto úspěchu.

Smyslem tohoto článku je jediné. Poděkovat Vám! Za to, že jste s námi v dobrých i ve špatných časech. Že nás milujete i nenávidíte. Že spolu s námi budujete své internetové životy. Že používáte naše služby a že vyžadujete od nás 100 000 procentní kvalitu a připravenost. Kvůli Vám to všechno děláme a díky Vám se to podařilo.

Jednou z mnoha věcí, které pro Vás můžeme na oplátku udělat, je nezklamat tuto důvěru. Ještě více přidat a maximálně makat na tom, abyste byli spokojení a Vaše podnikání a služby expandovaly mezi lidi.

Dosáhnout prvních 5000 domén nám trvalo 6 let. Za dalších 6 jsme dosáhli zbývajících 95 000. To hovoří o tom, jaký růst jsme nastartovali, když jsme se do toho pořádně pustili.

  • naučili jsme se přizpůsobovat a rychle růst
  • naučili jsme se spravovat 10, 100, 1000, 10 000 a 100 000 domén
  • naučili jsme se řídit firmu o 2, 20 a 50 lidech
  • naučili jsme se vyřešit 20, ale i 20 000 požadavků měsíčně

Musíme se naučit ještě mnoho věcí a na to se všichni těšíme!

Díku ještě jednou všem.

Autor: Michal Truban

Michal vede nejúspěšnější slovenský webhosting už více než 10 let. Náš NBA (No Business Administration) je skvělým příkladem toho, že poctivé podnikání se dá dělat i v teniskách a bez zbytečných formalit. Podnikání je pro něj způsob, jak zlepšovat svět okolo. Podporuje startupovou komunitu. Miluje sport a nedávno zvládl svůj první triatlon.

1 komentář u „Dosáhli jsme 100 000 aktivních domén“

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *